Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Tα πρώτα καλοκαιρινά στέκια στο νησί άνοιξαν και μας περιμένουν

Δες ποια μέρη είναι έτοιμα να σε υποδεχθούν

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2024

Μπορεί ακόμα το νερό να είναι δροσερό, εντούτοις οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν σταθερά και οι πρώτες βουτιές, από τους πιο τολμηρούς, έχουν ήδη ξεκινήσει. Παράλληλα με τις πρώτες βουτιές άνοιξαν και την πόρτα τους τα πρώτα beach bars στο νησί!

Στέκια που θα μας σερβίρουν φανταστικά κοκτέιλ κάτω από τους ήχους της μουσικής που θα μας ξεσηκώνει. Γιατί αυτό που όλοι χρειαζόμαστε είναι μικρές αποδράσεις και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

akakia.jpg

Akakia Beach Bar
Το Akakia Beach Bar, το εξωτικό μπαράκι που βρίσκεται στην παραλία στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, επιστρέφει το σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου και σε περιμένει για να απολαύσεις και πάλι ήλιο, θάλασσα, ποτό και κοκτέιλ στο χαλαρό σκηνικό του. Ένα μοναδικό μπαράκι, στημένο σε ένα απίθανο και μαγικό σκηνικό με ψαγμένα κοκτέιλ και ωραίο φαγητό.
(96 277200) Λεωφόρος Ελλαδος, Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας.

see you 2.jpg

Sea you Beach bar
Το εξωτικό Sea you Beach bar θα το βρεις στην παραλία λουομένων “Πότιμα” στην Κισσόνεργα, το οποίο αποτελεί μια όαση ηρεμίας. Πρόκειται για ένα λιτό αλλά πανέμορφο μπαράκι, τοποθετημένο στην όμορφη παραλία της περιοχής, έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Το Sea you Beach bar έχει ξύλινο δάπεδο, λευκά τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού... είναι αυθεντικό και με ένα vibe, που σε κερδίζει και σε χαλαρώνει 100%. Το ειδυλλιακό περιβάλλον υπόσχεται όχι µόνο µια ξεκούραστη µέρα στη θάλασσα αλλά πραγµατικές στιγµές ηρεµίας και απόλαυσης! Εδώ λοιπόν μπορείς να… αράξεις από νωρίς το πρωί στις ξαπλώστρες και να πιεις τον καφέ σου ή να δοκιµάσεις ένα από τα smoothies ή τα κοκτέιλ που φηµολογείται ότι είναι από τα καλύτερα της πόλης. Μία βουτιά στα κρυστάλλινα νερά θα σε αναζωογονήσει. Αν θέλετε να αποφύγεις τον καυτό ήλιο του µεσηµεριού, υπάρχει άπλετος χώρος με σκιά, για να διαβάσεις χαλαρά ένα βιβλίο ή ακόμα και να παίξεις τάβλι με την παρέα!
(96034343) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος. Δ-Κ 09.00-22.00.

lasmari.jpg

Lasmari Beach
Σε μία από τις πιο γραφικές παραλίες της Αγίας Νάπας, την παραλία Λάντα, μία ιδιαίτερα δημοφιλή παραλία σε ντόπιους και ξένους, χάρη στα πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά της, αλλά και τη χρυσή όψη της, έκανε και φέτος την εμφάνισή του το υπέροχο παραλιακό μπαράκι. Ένα spot που έχει αγαπημένος προορισμός χαλάρωσης και διασκέδασης, προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Ο λόγος για το Lasmari Beach Bar, που δημιουργήθηκε μόλις δύο βήματα από την παραλία. Με όνομα που παραπέμπει στο γνωστό βότανο, το λάσμαρι (αλλιώς και δενδρολίβανο), το beach bar προσφέρει μοντέρνες ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο, εντυπωσιακό σκηνικό, όπου όλα τα στοιχεία συνυπάρχουν με αρμονία, δροσερά signature κοκτέιλ, εύγευστη κυπριακή fusion κουζίνα και άκρως ανεβαστική μουσική! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα το νέο Beach bar, θα σε κερδίσει μεμιάς.
(96651094) Παραλία Λάντα, Αγία Νάπα.
*Aνοίγει τις πόρτες του στις 6 Απριλίου

isola.jpg

Isola Beach Bar
Κι αυτό το καλοκαίρι θα πάμε παραλία... Εξάλλου το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για ιστορίες με πρωταγωνιστές φυσικά τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά, τα cocktail, την ταξιδιάρικη μουσική και την παρέα. Και η ιδανική τοποθεσία για να τα ζήσεις όλα αυτά, είναι το Isola beach bar at Νissi Beach.Θα το βρεις στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi. Είναι ένας παραλιακός και πολύ εντυπωσιακός all day χώρος, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου.Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. Το Isola Beach Βar σού δίνει την επιλογή να απολαύσεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μέσα απο ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.
(99273056) Nissi beach, Αγία Νάπα.

cabana.jpg

Cabana Beach Bar
Στην ανατολική άκρη της παραλίας της Γεροσκήπου στην Πάφο, σε ένα ήρεμο φυσικό περιβάλλον, βρίσκεται το απόλυτο beach bar. Το Cabana beach bar ξεφεύγει εντελώς από τα συνηθισμένα. Εδώ τίποτα δεν εμποδίζει το βλέμμα να απλωθεί σε όλο αυτό το ατέλειωτο μπλε. Από το σημείο η θέα είναι πανοραμική και το μάτι δε χορταίνει να βλέπει το απέραντο μπλε και τη φανταστική θέα. Αυτή ακριβώς η γαλάζια θέα, μαζί με την ατμόσφαιρα και τη διακόσμηση είναι οι λόγοι που το Cabana είναι συνεχώς πλημμυρισμένο από κόσμο! Ξύλινα έπιπλα, σχοινιά, μπαμπού, καλαμιές, λινάτσες για τέντα, πανέμορφα χαλιά από σχοινί, κάκτους και πολυτελείς λεπτομέρειες συνθέτουν ένα αρμονικό σκηνικό στην αμμώδη παραλία. Επίλεξε να αράξεις σε μία από τις ξύλινες υπερμεγέθεις ξαπλώστρες με τα αναπαυτικά στρώματα και τις γκρίζες ομπρέλες με τη boho λεπτομέρεια απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες παραλίας, όπως καφέ, φαγητό, όπως σνακ και σαλάτες, ποτό, ναργιλέ και φυσικά, μουσική. Εναλλακτικά, πάρε θέση σε ένα από τα γκαζέμπο, με τις επίσης μεγάλες μαξιλάρες και τους καναπέδες, και χόρεψε με την παρέα σου μέχρι το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας ωραία κοκτέιλ φτιαγμένα από τους έμπειρους bartenders του μαγαζιού.
(96201717) παραλία Γεροσκήπου, Πάφος. Δ-Κ 07.00-18.00.

aplostra.jpg

Aplostra Restaurant-Beach Bar
Πρόκειται για έναν από τους πιο όμορφους καλοκαιρινούς προορισμούς στη Λεμεσό! Στη χρυσή αμμουδιά του Lady’s Mile, θα βρεις το Aplostra Restaurant-Beach Bar, ένα all day, δημοφιλές spot που έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή... ένας προορισμός που σε περιμένει από το πρωί για brunch, βουτιές, lunch, πάρτι με δυνατά beats, αλλά και dinner. Το αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι δίπλα στη θάλασσα, επέστρεψε για τη νέα σεζόν και είναι πανέτοιμο να σε καλοσωρίσει στον υπέροχο του και ατμοσφαιρικό χώρο για καφέ, φαγητό και δροσιστικά κοκτέιλ με φόντο το απέραντο γαλάζιο!
(25211711) Lady’s Mile, Λεμεσός.

rocas.jpg

ROCAS Experience
Το ROCAS Experience, το μαγαζί που έκανε την εμφάνισή του το περσινό καλοκαίρι, κλέβοντας τις εντυπώσεις, ετοιμάζεται να ανοίξει και φέτος τις πόρτες του! Πρόκειται για ένα all day εστιατόριο by the beach στην κεντρική και ωραιότερη παραλία του Πρωταρά. Η ιδιαίτερή του διακόσμηση σε συνδυασμό με το ξεχωριστό φαγητό του, θα αποτελέσουν και φέτος το ideal spot για τις εξορμήσεις μας. Το μενού του, είναι βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα με γιαπωνέζικες επιρροές. Μάλιστα, το μαγαζί ανοίγει φέτος πολύ νωρίς, υποσεχόμενο την άνοιξη, και δίνοντάς μας έναν πολύ καλό καλό λόγο για να επισκεφθούμε την περιοχή!
(23 833850) Λευκόλλας 23, Πρωταράς.

43686-sitesdefaultfileskalifi.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Kaliφi
Το απόλυτο summer spot του Πρωταρά, το οποίο αγαπήθηκε πολύ, κυρίως από όσους λατρεύουν να περνούν τα καλοκαίρια τους παρές με ουζάκι, τον ήλιο και τη θάλασσα! Ο λόγος για το Kaliφi το οποίο θα βρεις στην περιοχή Κάππαρη και στην τοποθεσία όπου σήμερα βρίσκεται το ξενοδοχείο Μάλαμα και η παραλία Σκούταρη. Εκεί θα αράξεις από νωρίς το πρωί. Θα σου σερβίρει πολύ καλό καφέ, σνακ και τσιμπήματα. Το μεσημεράκι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις φρέσκες τους σαλάτες, σάντουιτς, μπέργκερ, μύδια, κάποια είδη σχάρας αλλά και τον ουζομεζέ για τα δύο άτομα. Όταν ο ήλιος πέσει, τη θέα από την υπέροχη δύση του ήλιου μπορείς να την απολαύσεις με ένα ποτό στο χέρι: μία παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και κοκτέιλ.
(99829095) Ποσειδώνος, Παραλίμνι.

Έρχονται...

Oniro.jpg

Oniro by the Sea
Είναι ένα πραγματικό όνειρο, το λέει άλλωστε και τ' όνομά του, "Oniro by the Sea"! Θα το βρεις στην Πέγεια, σε μια τοποθεσία τόσο ιδιαίτερη και τόσο ξεχωριστή, που δικαίως το έχει κατατάξει ανάμεσα στα πιο όμορφα places to be του νησιού! Άλλωστε ο συνδυασμός της ειδυλλιακής του τοποθεσίας, με τους ασπρόβραχους, το προσαραγμένο ναυάγιο και φυσικά το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, είναι πέρα για πέρα μαγικός. Μαγικά όμως είναι και τα πιάτα του, όπως και τα δελεαστικά και ονειρεμένα ποτά του από την καλά μελετημένη λίστα του! Η εξυπηρέτησή του δε, άψογη και πέρα για πέρα φιλική! Ναι, καλά κατάλαβες, εδώ θα την βγάλουμε και φέτος, μιας και το κρυμμένο "διαμάντι" της Πάφου, το "Oniro by the Sea", ετοιμάζεται να επιστρέψει για το φετινό καλοκαίρι, γεμάτο υποσχέσεις για ατέλειωτες μέρες και νύχτες! Με καλή μουσική που θα σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη και την καλύτερη παρέα! Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Check in Cyprus, το μαγαζί θα ανοίξει τις πόρτες του μεταξύ 13-26 Απριλίου. Αναμονή λοιπόν μέχρι την ανακοίνωση της ακριβούς ημερομηνίας. Mέχρι τότε να υπενθυμίσουμε ότι μπορείς να απολαμβάνεις το αδερφάκι του, το Onar, που λειτουργεί σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο στη γωνία Αρχ. Μακαρίου Γ΄ με την οδό Αγίου Κενδέα, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Πάφου.
Πληρ. 99 372255.

Montego.jpg

Montego Beach bar & Restaurant
Ο εξωτικός προορισμός του Πρωταρά, ο οποίος κέρδισε την εντυπώσεις το περσινό καλοκαίρι στον Πρωταρά, και αναδείχθηκε ως το απόλυτο hot spot της σεζόν, ετοιμάζεται να επιστρέψει και φέτος, υποσχόμενο μοναδικές μέρες και τις νύχτες και αξεπέραστες εμπειρίες! Ο λόγος για το Montego, το νέο day bar-restaurant στην περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά, το οποίο ανοίγει επίσημα τις πόρτες του για τη νέα σεζόν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από τα χρώματα και τα αρώματα της Μεσογείου. Το Montego Beach bar & Restaurant βρίσκεται 20 μέτρα από τη θάλασσα, εφαπτόμενο στον πεζόδρομο του Πρωταρά και φέρνει αέρα Μυκόνου, κυρίως χάρη στο στυλ του! Κομψή ατμόσφαιρα, δυναμικό vibe, με κυρίαρχο υλικό το ξύλο, τις ψάθες και την άγρια βλάστηση, θα σε εντυπωσιάσει μεμιάς!
(99 008500) Περνέρα, Πρωταράς.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close